Jobba hos oss

På Bergnäset kan vi erbjuda en varierande vardag med spännande utmaningar och projekt. Du välkomnas till en företagskultur som bygger på tydliga värderingar och en stark laganda. Hos oss finns möjligheter för dig att utvecklas och själv forma din karriär. 

Tryggt ledarskap

Hos oss är du aldrig ensam. Våra ledare finns där för att stötta dig i din utveckling och utmana dig att ta nästa steg. Ärlighet, respekt och tillit är våra värderingar som vägleder våra ledare till att skapa framgångsrika team där alla trivs och värdesätter varandra.

En stark gemenskap

Hos oss är framtidsbygget ett lagarbete. Här arbetar du tillsammans med inspirerande och engagerade kollegor mot gemensamma mål. Du möter dagligen av nya utmaningar, men med teamet och olika specialistkunskaper i ryggen blir slutprestationen större än delarna och vi lär av varandra.

Stora karriärmöjligheter

Hos oss jobbar du med de bästa och möter situationer som får dig att utvecklas i din yrkesroll. Vi erbjuder flera möjliga utvecklingsvägar, det är din potential och dina intressen som styr. Tillsammans med din chef upprättar du en utvecklingsplan som gör det tydligt vilka utvecklingssteg som leder dig framåt. Utbildning är ett viktigt komplement till den utvecklingen du får dagligen genom att arbeta med olika utmanande projekt. Vi har ett stort urval av vidareutbildning inom många olika inriktningar, inklusive ledarskapsutbildningar och befattningsspecifika program.

Lärling

Som ställningsbyggare hos oss erbjuds du flera spännande möjligheter. Som medarbetare hos oss får du arbeta på en stor variation av platser och projekt på industrier, husbyggnationer, vägar, broar, kyrkor, tunnlar.

Idag har vi flera lärlingar. För att komma in i arbetet och få en varierad och bred utbildning som lärling hos oss tilldelas du en handledare. Handledarens roll är att stötta lärlingen i sin utveckling och se till att denne lär sig flera olika arbetsmoment.

Yrkesteorin läser man in som distanskurser parallellt med arbetet i företaget och den praktiska delen lär du dig av dina erfarna kollegor och handledare

Frågor om lärlingsplatser

Vill du veta mer om hur kan bli lärling hos oss eller undrar om det finns möjlighet för oss att ta emot lärlingar på just din ort? Hör av dig till Annika Lindbäck via telefon 0706-75 35 25 eller skicka mail annika.lindback@bergnaset.se

Hållbart arbetsliv

Arbetslivet är långt och vi vill att du ska hålla hela vägen. Det ska vara roligt att gå till jobbet och du ska kunna vara dig själv. Vi uppmuntrar till balans i vardagen och som anställd får du ett generöst friskvårdsbidrag samt tillgång till företagshälsovård. Vi har trygga anställningsvillkor och jobbar aktivt med säkerhet på våra arbetsplatser.

Information om spontanansökan

Vi har ett kontinuerligt behov av nya ställningsbyggare med yrkesbevis, lämna din intresseanmälan redan idag!

Vi söker dig som är självständig, engagerad och kan planera ditt arbete. Det krävs också att du är noggrann, ansvarsfull och kan relatera till våra värderingar. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Ett krav är att du har yrkesbevis samt B-körkort.

Spontanansökan

Välkommen med din spontanansökan till oss! Fyll i dina uppgifter nedan.

 • Personuppgifter

 • Dokument

  Ladda upp ditt CV eller andra dokument du vill att vi tar del av.

  För iOS - använd Chrome som browser.

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 50 MB.
  • Yrkesbevis

   Ladda upp dina yrkesbevis till oss.

   För iOS - använd Chrome som browser.

  • Dra filer hit eller
   Max filstorlek: 50 MB, Max antal filer: 3.
   • Läs mer om vår integritetspolicy

   Lediga tjänster

   2023-08-14

   Ställningsbyggare till Bergnäset i Umeå

   Bergnäset söker Ställningsbyggare i Umeå! Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 300 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och bygg...
   2023-04-17

   Ställningsbyggare lärling Umeå

   Vill du jobba som ställningsbyggare på ett av Sveriges största ställningsföretag - kom och bli lärling hos oss!  Vi på Bergnäset är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett lit...

   Ta in anbud

   Fyll i din förfrågan nedan så återkommer vi inom kort till dig. Välkommen till oss på Bergnäset!