Byggställningar i Piteå

Vi erbjuder trygga och säkra byggställningar för alla typer av arbeten som ni kunder eftersöker. Fasadställning, Industriställning, stämpställning, väderskydd och arbetsklättring.

Vi är experter på fasadställningar, industriställningar, och väderskydd

Oavsett projekt så löser vi ditt behov av från projektering till färdigställt projekt. Vi ser till att alla projektdeltagare kan fokusera fullt ut på sina arbetsuppgifter – och att de med hjälp av våra ställningar enkelt och smidigt kan utföra de arbeten som behövs från ställningen.

Viktigast för våra kunder är säkerheten – både på arbetsplatsen och i leveranserna. Andra faktorer som gör att många väljer Bergnäset är vår höga tillgänglighet och servicenivå samt att våra byggnadsställningar monteras av certifierade proffs. Vi jobbar för en hög produktivitet för hela projektet och därmed låg totalkostnad.

Vår kompetens och erfarenhet, tillsammans med våra resurser i form av både personal och material, gör att du kan känna dig trygg i att ditt projekt får säkra, flexibla och lättanvända fasadställningar som bidrar till ett effektivt projektgenomförande.

Adress: Verkstadsgatan 8, 941 39 Piteå

 

Kontakta oss så berättar vi mer

Kontakta oss Piteå

Mikael Wiking

Platschef

Ett urval av kundcase

Skoogs Bränsle, Piteå

Uppdraget

• Takbyte av cistern
• 36 diameter, 18 meter hög

 

Industrier som vi arbetar på i Piteå är:

  • Sunpine
  • Smurfit Kappa
  • SCA Munksund