Industriställningar i Oxelösund

Vi erbjuder trygga och säkra industriställningar för alla typer av arbeten som ni kunder eftersöker.

Vi är experter på industriställningar, fasadställningar och väderskydd

Vår erfarenhet från industrins alla segment – till exempel papper, stål, gruvor och energi – gör att du kan känna dig trygg med Bergnäsets industriställningar, oavsett projektets storlek och komplexitet. Säkerhet och hög servicenivå är våra två kanske främsta kännetecken, och därför har vi fått förtroendet att montera byggnadsställningar i många större industriprojekt.

Kompetent projektledning, säker montering och rätt leveranser i rätt tid är avgörande för lönsamheten i ditt projekt. Våra resurser – både vad gäller erfaren och certifierad personal, material och smart lagerhållning – gör att vi kan lösa behoven i alla tänkbara projekt.

Under årens lopp har Bergnäset medverkat vid många av de större industriprojekten som genomförts.

Viktigast för våra kunder är säkerheten – både på arbetsplatsen och i leveranserna. Andra faktorer som gör att många väljer Bergnäset är vår höga tillgänglighet och servicenivå samt att våra byggnadsställningar monteras av certifierade proffs. Vi jobbar för en hög produktivitet för hela projektet och därmed låg totalkostnad.

Vår kompetens och erfarenhet, tillsammans med våra resurser i form av både personal och material, gör att du kan känna dig trygg i att ditt projekt får säkra, flexibla och lättanvända industriställningar som bidrar till ett effektivt projektgenomförande.

Adress: Aspaleden 2, 613 31 Oxelösund

 

Kontakta oss så berättar vi mer

Kontakta oss Oxelösund

Jonas Hultberg

Arbetsledare

Ett urval av kundcase

SSAB, Oxelösund

• SSAB stor kund sedan 2016
• Driftunderhåll samt stopp
• Stålindustrin

Uppdraget

• Plats: Oxelösund
• Status: Pågående
• Byggställningar