Byggställningar i Skellefteå

Vi erbjuder trygga och säkra byggställningar för alla typer av arbeten som ni kunder eftersöker. Byggställning, Industriställning, stämpställning, väderskydd och arbetsklättring.

Vi är experter på fasadställningar, industriställningar, och väderskydd

Oavsett projekt så löser vi ditt behov av från projektering till färdigställt projekt. Vi ser till att alla projektdeltagare kan fokusera fullt ut på sina arbetsuppgifter – och att de med hjälp av våra ställningar enkelt och smidigt kan utföra de arbeten som behövs från ställningen.

Viktigast för våra kunder är säkerheten – både på arbetsplatsen och i leveranserna. Andra faktorer som gör att många väljer Bergnäset är vår höga tillgänglighet och servicenivå samt att våra byggnadsställningar monteras av certifierade proffs. Vi jobbar för en hög produktivitet för hela projektet och därmed låg totalkostnad.

Vår kompetens och erfarenhet, tillsammans med våra resurser i form av både personal och material, gör att du kan känna dig trygg i att ditt projekt får säkra, flexibla och lättanvända fasadställningar som bidrar till ett effektivt projektgenomförande.

Adress: Risbergsgatan 2, 931 36 Skellefteå

 

Kontakta oss så berättar vi mer

Kontakta oss Skellefteå

Mikael Wiking

Platschef

Axel Söderlund

Arbetande förman

Ett urval av kundcase

Rengård kraftstation, Skellefteälven 

Genom att bygga ut vattenkraftverket med en andra turbin, skapas förutsättningar för att öka och leverera mer förnybar energi. Rengård har idag en effekt på 35 MW och utbyggnaden innebär en fördubbling av effekten till cirka 70 MW.

Fakta

  • Plats
  • Skellefteälven
  • Färdigställt
  • 2023