Ställningsbyggare lärling Umeå

Förrådsarbetare, Umeå

Vill du jobba som ställningsbyggare på ett av Sveriges största ställningsföretag - kom och bli lärling hos oss! 

Vi på Bergnäset är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnad av en industri. Hos oss får du arbeta med allt ifrån stora till små projekt. 

Vi söker nu nya lärlingar till vår verksamhet i Umeå.

Rollen som Ställningsbyggare

Som ställningsbyggare hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete där du får röra mycket på dig och jobba tillsammans med trevliga och kollegor som vet att det är viktigt att ha kul på jobbet. Du kommer tillsammans med kollegor bygga ställningar hos våra industrikunder, på fasader, hus, broar och vattenkraftverk. 

När du blir anställd som lärling har du betald utbildning under hela lärlingstiden. Under dina första 12 månader får du din grundutbildning där du övar praktiska moment och genomför den teoretiska utbildningen. Sedan följer 30 månaders kvalificeringstid av arbete innan du får ditt kompetensbevis som ställningsbyggare.

Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög säkerhets- och arbetsmiljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas och utveckla branschen. Vi strävar efter ett hållbart arbetsliv där alla våra medarbetare ska kunna arbeta säkert, med rätt kunskap och utbildning. Vi tror att det är en bidragande orsak till att vi har så många nöjda medarbetare och kunder.

Din Profil

Du vill ha ett fysiskt arbete där du samtidigt får lösa problem - vi har kollegor som sagt att bygga ställning är som att bygga vuxenlego.

Du har förmåga att både arbeta självständigt och vara en bra lagspelare som kan samarbeta och ha bra relationer med både kollegor och kunder. Du är noggrann, ansvarsfull och förstår vikten av att arbeta säkert, effektivt och med hög kvalitet. Du är intresserad av att hitta lösningar på problem och att få göra det tillsammans med det team du tillhör. 

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet från byggbranschen men det är viktigt att du känner ett stort intresse för att arbeta i branschen.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

B-körkort är ett krav då resor förekommer i regionen.

Ytterligare information

Arbetstiderna är mån-fre 07:00-16:00. Startdatum för lärlingar är 1 september. Gå gärna in och läs mer om oss på www.bergnaset.se eller kika in hur vår vardag kan se ut på vår Facebooksida. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med Bergnäsets säkserhetskultur.

Kontakt och ansökan

Om du har frågor kan du ringa Platschef Tomas Eriksson +46 76 115 07 48 eller HR Specialist Annika Lindbäck +46 70 675 35 25. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök snarast, dock senast 20230615

Om Bergnäset Ställningsmontage

Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC-koncernen. Vi har cirka 300 medarbetare, från Kiruna till Oxelösund, som erbjuder våra kunder inom industri- och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende. Här kan du lyssna på några av dina blivande kollegor som berättar om hur det är att arbeta på Bergnäset Vi som jobbar på Bergnäset - Bergnäset (bergnaset.se)

Välkommen med din ansökan!

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta Bergnäset för detta uppdrag.