Två medarbetare diskuterar framför en parkerad bil, med färdigbyggd ställning i bakgrunden.
07
apr

Erfaren ställningsbyggare - arbetande förman till Bergnäsets verksamhet i Oxelösund

Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 350 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende. 

Vi behöver förstärka vårt team i Oxelösund! 

Vi är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnad av en industri. Hos oss får du arbeta med allt ifrån stora till små projekt. 

Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi och söker nu en erfaren ställningsbyggare och arbetande förman till vårt projekt på SSABs fabrik i Oxelösund.  

Ditt uppdrag

Hos oss får möjlighet att jobba med ett omväxlande och spännande arbete med eget ansvar.  Tillsammans med kollegor och arbetsledare kommer du bidra i arbetsledningen och byggnationen av ställningar hos våra industrikunder, på fasader, hus, broar och vattenkraftverk. Du kommer delta i arbetet med att leda och fördela det löpande arbetet, från planering till genomförande. Du har en nära och kontinuerlig dialog med beställaren för att säkerställa att vi levererar de bästa lösningarna. Ett bra utfört arbete ger oss nya uppdrag och nya kunder. Ett av dina viktigaste uppdrag är att bidra till en god och säker arbetsmiljö för kollegor, kunderna och dig själv. Vi jobbar hårt i bolaget med att vår arbetsmiljö ska vara bra och säker.

Din profil

Du har förmåga att både arbeta självständigt och är en bra lagspelare som kan samarbeta och upprätthålla goda relationer med såväl kollegor, kunder som med våra underentreprenörer. Du är noggrann, ansvarsfull och förstår vikten av att arbeta säkert, effektivt och med hög kvalitet. Du är en bra problemlösare och drivs av att få kunden nöjd. 

Ett krav är att du har yrkesbevis inom ställningsbyggnation och även gärna väderskyddsutbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet att arbeta som arbetande förman, ledande montör och kanske även fungerat som handledare för lärlingar. B-körkort är ett krav.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Behärskar du även polska är det meriterande. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög säkerhets- och arbetsmiljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas och utveckla branschen. Vi strävar efter ett hållbart arbetsliv där alla våra medarbetare ska kunna arbeta säkert, med rätt kunskap och utbildning. Vi tror att det är en bidragande orsaker till att vi har så många nöjda medarbetare och kunder.

Som bolag vill vi spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

Ytterligare information

Tjänsten är på heltid. Gå gärna in kika in hur vår vardag kan se ut på vår Facebooksida. 

Kontakt och ansökan

Om du har frågor kan du ringa platsansvarig Jonas Åsander +46767935461 eller HR Specialist Annika Lindbäck +46706753525.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök snarast, dock senast 2021-10-30.

Välkommen med din ansökan!

Ansök

Slash

Relaterade inlägg

08
okt

Arbetsledare Oxelösund

Vi söker nu arbetsledare till vår verksamhet i Oxelösund.
30
sep

Ställningsbyggare till Karlstad

Vi söker nu Ställningsbyggare till Karlstad.