Två medarbetare diskuterar framför en parkerad bil, med färdigbyggd ställning i bakgrunden.
07
apr

Bergnäset Ställningsmontage AB har etablerat sig i Skellefteå och behöver nu bli fler!

Är du duktig på att leda andra och vill vara med och utveckla verksamheten i Skellefteå? Då kan jobbet som arbetande förman till Bergnäset vara något för dig!

Bergnäset finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnad av en industri. Hos dem får du arbeta med allt ifrån stora till små projekt.

Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande – så skicka in din ansökan redan idag! 

Som arbetande förman kommer du att ha en spännande och varierande roll där du leder och fördelar det löpande arbetet.

Du kommer att ha en nära dialog med beställare och arbetsledaren för att säkerställa att kunden får den bästa lösningen för just dem. Bergnäset är ett stort bolag som lägger stor vikt vid en god arbetsmiljö. En av dina viktigaste arbetsuppgifter blir därför att bidra till en god och säker arbetsmiljö för dig själv och dina kollegor.

Personliga egenskaper
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper utöver kompetenskraven. Vi tror att du är en strukturerad lagspelare som är bra på att bygga relationer, med såväl kollegor som kunder. Du trivs med ett socialt och rörligt arbete och som person tror vi att du är noggrann, ansvarsfull och lösningsorienterad. Du förstår vikten av att arbeta säkert och drivs av att göra kunden nöjd.

Krav:
* Erfarenhet av någon form av arbetsledande roll
* Yrkesbevis som ställningsbyggare, även gärna väderskyddsutbildning
* B-körkort
* Goda kunskaper i både Svenska och Engelska

Det är meriterande om du har erfarenhet som arbetande förman, ledande montör eller fungerat som handledare för lärlingar.

Som bolag vill Bergnäset spegla sina kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. De strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. En bred mångfald, skapar en bättre arbetskultur!

Ansök här 

Du kan även skicka din ansökan via Uniflex hemsida http://www.uniflex.se

Slash

Relaterade inlägg

23
nov

Erfarna ställningsbyggare till Skellefteå

Vi söker nu Erfarna ställningsbyggare till Skellefteå.
12
nov

Platschef Kiruna

Platschef till Kiruna