07
apr

Arbetsledare till Bergnäset i Karlstad

Dags att söka nästa utmaning efter att ha skaffat den erfarenhet du känner att du ville ha för att känna dig riktigt trygg i Arbetsledarrollen. Då kanske det här är tjänsten för dig?

Vi på Bergnäset Ställningsmontage i Karlstad söker en Arbetsledare till vårt gäng. Vi bidrar med riktigt spännande ställningsprojekt i en miljö där du får ta stort eget ansvar tillsammans med hela teamet.

Rollen som Arbetsledare

Rollen som arbetsledare innebär att du driver och ansvarar för egna arbeten tillsammans med våra medarbetare. Tillsammans med platschef ansvarar du för kundbearbetning, produktion och samordning av arbeten. Du leder egen personal i deras arbete och ansvarar för att tider och utförande stämmer mot kundens önskemål.

Din Profil

Du som söker har flera års erfarenhet ställningsbranschen där du haft en roll med ansvar för arbetsledning och kundkontakter. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har god datorvana. Du är en affärsmässig person som gillar att leda och skapa resultat tillsammans med människor. Som ledare ska du vara målinriktad och lyhörd för nytänkande. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang och drivkraft.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tjänsten har placering i Karlstad, arbetsområdet kommer att vara Värmland och Örebro med omnejd. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur. Gå gärna in och läs mer om oss på www.bergnaset.se eller lyssna på ett kort poddavsnitt om Bergnäset:

https://open.spotify.com/episode/5ZXhtxJVtz3nQzaepXoWWU?si=69fa4cef4a1245e6

Kontakt och ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, antingen genom att du delar din cv eller linkedinprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Karl-Magnus Modin, +46704185672. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här

Slash

Relaterade inlägg

06
okt

Platschef till Bergnäset i Kiruna

Rekrytering av platschef till Bergnäset i Kiruna
27
feb

Ställningsbyggare med yrkesbevis

Platschef med affärsansvar Vi är specialister på hur man bygger ställningar. Är du specialist på ställning...