Två medarbetare diskuterar framför en parkerad bil, med färdigbyggd ställning i bakgrunden.
07
apr

Platschef Bergnäset, Kiruna

Vi söker platschef till Bergnäset, Kiruna
Vill du vara med och utveckla ställningsbranschen?

 

 

 

Om tjänsten

Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 350 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende. 
Vi är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnad av en industri. Hos oss får du arbete med allt ifrån stora till små projekt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som Platschef ansvarar du för projekt från försäljning, kontraktsskrivning, projektplanering till genomförande. Du har resultatansvar och ansvarar för projektens intäkter och kostnader. Du har personalansvar för arbetsledare, förmän och ställningsbyggare. Beroende på projektens omfattning varierar antalet och vid behov anlitar vi underentreprenörer.

Ett av dina viktigaste uppdrag är att säkerställa en god och säker arbetsmiljö för våra medarbetare, kunderna och dig själv. Vi jobbar hårt i bolaget med att vår arbetsmiljö ska vara bra och säker. Ett bra utfört arbete ger oss nya uppdrag och nya kunder. Som kundansvarig ansvarar du för att ha nära och kontinuerliga dialoger med kunderna för att leverera de bästa lösningarna.

Vem är du?

Du är trygg i rollen som ledare och skapar engagemang hos medarbetarna. Du har lätt för att skapa och utveckla relationer med såväl kollegor, kunder så som med dina underentreprenörer. Vi söker dig som gärna har drivit ett antal projekt, som arbetsledare, platschef eller projektledare inom antingen bygg-, service- eller entreprenadbranschen. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete inom ställningsbranschen.

Du är resultatinriktad och har kunskap om budget- och prognosarbete och hur du skapar kontroll på din verksamhet. Du är bekväm med att arbeta i olika datamiljöer och har erfarenhet av anbuds- och kontraktsfrågor. Vi jobbar hårt med att vår arbetsmiljö ska vara bra och säker. En god och säker arbetsmiljö är det viktigaste du kan erbjuda dina medarbetare, kunder och dig själv.

Företaget ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Om verksamheten

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

Varmt välkommen med din ansökan. 

Ansök här:

 

Sofie Casselgren

Slash

Relaterade inlägg

23
nov

Arbetande förman Skellefteå

Vi söker nu arbetande förman till vår verksamhet i Skellefteå.
23
nov

Erfarna ställningsbyggare till Skellefteå

Vi söker nu Erfarna ställningsbyggare till Skellefteå.