Bild föreställande tre Bergnäset-medarbetare på ett projekt
27
feb

Platschef med affärsansvar

Vi är specialister på hur man bygger ställningar. Är du specialist på ställningsbyggande eller vill du bli? Hos oss får du arbete med allt ifrån stora till små projekt.

Vi är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller stor om- eller nybyggnad av en industri.

Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 350 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende.

Rollen som Platschef

Som Platschef kommer du att ha det övergripande ansvaret för att leda och driva din verksamhet utifrån uppsatta mål. Du har personalansvar och budgetansvar för dina projekt. Det ekonomiska ansvaret består av att påverka, kontrollera och följa upp projektets intäkter och kostnader för att skapa lönsamhet. Till din hjälp har du arbetsledare, förmän och ställningsbyggare. Beroende på projektets omfattning varierar antalet. Emellanåt kommer du även att behöva hyra in UE.

Du kommer även att ansvara för försäljning och ordermottagning. Glöm inte att ett bra utför arbete ger dig nya uppdrag och nya kunder! Av den anledningen är det viktigt att du har en kontinuerlig dialog med din kund så att du kan sätta dig in i kundens behov och därmed hitta de bästa lösningarna.

Du driver dina projekt självständigt med hjälp av dina medarbetare men har även ett nära samarbete med din produktionschef som du även rapporterar till. Dessutom finns det ytterligare kollegor som finns till hjälp att fråga om så behövs.

Din Profil

Tjänsten kräver att du har drivit ett antal projekt, antingen som arbetsledare, platschef eller projektledare inom antingen bygg-, service- eller entreprenadbranschen. Önsketänkande är naturligtvis att du har erfarenhet av arbete inom ställningsbranschen men även att du har en teknisk utbildning inom bygg/anläggning.

Du trivs i rollen som både ledare och chef och inser hur viktigt det är att sätta upp tydliga mål för din verksamhet och sedan förmedla detta till dina medarbetare på ett sätt som skapar engagemang. Du har lätt för att skapa och utveckla relationer med såväl kollegor, kunder så som med dina underentreprenörer.  

Eftersom du är resultatinriktad har du alltid kontroll på din verksamhetens ekonomi och vet var du ska hitta eventuella felkällor. Du är van att arbeta i olika datamiljöer och är bekväm med allt ifrån administrativa rutiner, anbud- och kontraktsfrågor samt av inköp av UE och material. Med tanke på att du kommer att driva många parallella projekt är det viktigt att du kan planera, organisera och prioritera dina arbetsuppgifter.

Vi jobbar hårt med att vår arbetsmiljö ska vara bra och säker. Därför måste även du inse att en god och säker arbetsmiljö är det viktigaste du kan erbjuda dina medarbetare, kunden och dig själv.

B-körkort är ett krav då du reser mellan projekten.

Ytterligare information

Du kommer att rapportera till produktionschef inom Region Mellan. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Umeå. https://bergnaset.se/

Kontakt och ansökan

Ring gärna VD Helena Henriksson, 070-795 83 50, alt HR Specialist Monica Klersén, 070-653 90 49, för ytterligare information. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök snarast, dock senast den 18 januari 2021.

Till ansökan via ncc.se

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.   

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter och bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.   

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

Slash

Relaterade inlägg

11
okt

Arbetande förman Oxelösund

Vi söker nu erfaren ställningsbyggare - arbetande förman till vår verksamhet i Oxelösund.
08
okt

Arbetsledare Oxelösund

Vi söker nu arbetsledare till vår verksamhet i Oxelösund.