Två medarbetare diskuterar framför en parkerad bil, med färdigbyggd ställning i bakgrunden.
07
apr

Ställningsbyggare Bergnäset Oxelösund

Vi behöver bli fler i vårt lag!

Vi är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnad av en industri. Hos oss får du arbeta med allt ifrån stora till små projekt. 

Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 300 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende.

Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi och söker nu erfarna ställningsbyggare till vår verksamhet i Oxelösund.

Rollen som Ställningsbyggare

Som ställningsbyggare hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete. Du kommer tillsammans med kollegor bygga ställningar hos våra industrikunder, på fasader, hus, broar och vattenkraftverk. 

Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög säkerhets- och arbetsmiljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas och utveckla branschen. Vi strävar efter ett hållbart arbetsliv där alla våra medarbetare ska kunna arbeta säkert, med rätt kunskap och utbildning. Vi tror att det är en bidragande orsak till att vi har så många nöjda medarbetare och kunder.

Din Profil

Vi söker dig som har; 
- yrkesbevis som ställningsbyggare och även gärna väderskyddsutbildning
- B-körkort 
- goda kunskaper i svenska och engelska

Du är noggrann, ansvarsfull och förstår vikten av att arbeta säkert, effektivt och med hög kvalitet. Du kan både arbeta självständigt och samarbeta med kollegor, kunder och våra underentreprenörer. Du är serviceinriktad och har förmåga att hitta lösningar på uppkomna problem och leverera de bästa lösningarna. Ett bra utfört arbete ger oss nya uppdrag och nya kunder.

Ytterligare information

En bred mångfald, skapar en bättre arbetskultur! Som bolag vill Bergnäset spegla sina kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Arbetstiderna är mån-fre 07:00-16:00. Gå gärna in och kika hur vår vardag kan se ut på vår Linked In, Facebook eller Instagram.  

Kontakt och ansökan

Om du har frågor kan du ringa Arbetsledare Jonas Hultberg +46 70 020 74 95 eller HR Specialist Annika Lindbäck +46 70 675 35 25. Registrera din ansökan genom att svara på några frågor och skicka med ditt CV. Urval sker löpande så ansök snarast.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här!

Slash

Relaterade inlägg

15
jun

Produktionschef till Bergnäset

Vi söker nu produktionschef till Bergnäset.
26
apr

Ställningsbyggare till Luleå

Vi söker nu Ställningsbyggare till Luleå.