26
jun

Bergnäset får ny ägare

NCC säljer ställningsbolaget Bergnäset till REMONDIS Maintenance & Service Sweden som tar över hela ägandet.

Bergnäset får en ny ägare: REMONDIS Maintenance & Services Sweden som förvärvar bolaget från NCC.

Försäljningen innebär att aktierna i Bergnäset byter ägare. I övrigt fortsätter verksamheten som vanligt efter att avtalet om försäljningen ingåtts. Bergnäset fortsätter att leverera tjänster enligt avtal till kunderna.

− Nu tar vi ett nytt kliv i utvecklingen av Bergnäset genom att få en ny ägare. Jag ser framemot att tillsammans med nya ägaren REMONDIS Maintenance & Services Sweden och nuvarande kollegor fortsätta att utveckla verksamheten för att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder, säger Henrik Löfgren, vd för Bergnäset.

Affären förväntas avslutas och bolaget övergå till REMONDIS Maintenance & Services Sweden under tredje kvartalet 2023. Försäljning förutsätter sedvanlig anmälan till Konkurrensverket.

Om REMONDIS Maintenance & Services
REMONDIS Maintenance & Services, moderbolaget till BUCHEN och XERVON, erbjuder servicetjänster och rådgivning till koncernbolagen. XERVON har kunder runt om i världen och är specialiserade på att leverera tekniska tjänster bland annat underhållsarbete, ställningsbyggnad, ytbehandling och isolering. BUCHEN erbjuder högkvalitativa industritjänster och består av tre divisioner: industritjänster, avfallshantering och sanering. REMONDIS Maintenance & Services ingår i REMONDIS Group, en av världens största återvinnings-, service- och vattenföretag. Mer information finns på www.remondis-maintenance.de, www.xervon.com, www.buchen.net

Slash

Relaterade inlägg

22
mar

Byggnadsarbetaren sköna ställningar

Bildextra i Byggnadsarbetaren
30
dec

Gott Nytt År

Gott Nytt År från oss på Bergnäset !