12
dec

Nytt ramavtal med LKAB om ställningsbyggnad

Bergnäsets Ställningsmontage, dotterbolag till NCC, har tecknat ett ramavtal med LKAB om att utföra ställningsbyggnad vid LKAB:s produktionsanläggningar i Kiruna och Svappavaara. Avtalet värderas totalt till cirka 100 MSEK.

Ramavtalet innebär att Bergnäsets Ställningsmontage ska utforma och bygga byggnadsställningar till LKAB:s olika verksamheter både ovan och under jord i Kiruna och Svappavaara. Ramavtalet innebär att LKAB avropar efter behov och att Bergnäsets Ställningsmontage är LKAB:s huvudleverantör för ställningsbyggnad på produktionsorterna Kiruna och Svappavaara.

Bergnäset Ställningsmontage är ett helägt och fristående dotterbolag till NCC med verksamhet från Kiruna i norr till Karlstad och Oxelösund i söder. Företaget har tidigare haft uppdrag för LKAB och känner den lokala organisationen väl och de stora geografiska gruvområdena.

− Vi har arbetat mycket med att bibehålla en hög kompetens och materialkapacitet för att kunna möta LKAB:s behov och höga krav på kvalitet. Vi bygger säkra och gedigna ställningar som ger LKAB:s personal och entreprenörer en säker arbetsmiljö, säger Helena Henriksson, vd för Bergnäsets Ställningsmontage.

Ramavtalet är på tre år och värderas totalt till cirka 100 MSEK

Slash

Relaterade inlägg

26
jun

Bergnäset får ny ägare

Bergnäset får ny ägare!
22
mar

Byggnadsarbetaren sköna ställningar

Bildextra i Byggnadsarbetaren