19
maj
Bergnäset tecknar nytt ramavtal med SCA om ställningsbyggnad
 

NCC:s dotterbolag Bergnäset har tecknat ramavtal med SCA om ställningsbyggnad som omfattar SCA:s samtliga anläggningar i Sverige.

Bergnäset har levererat byggställningar åt SCA i 30 års tid. Efter en ny upphandling har SCA och Bergnäset tecknat ett nytt avtal. Det löper på tre år med möjlighet till förlängning. Avtalet innebär att SCA:s samtliga anläggningar i Sverige; Munksund i Piteå, Obbola i Umeå, Östrand i Timrå och Ortviken i Sundsvall kan avropa tjänster utifrån avtalet. Värdet på avtalet uppgår till cirka 130 MSEK.

 

Bergnäsets fokus ligger på en säker och trygg drift och noll olyckor. Som långvarig leverantör till SCA, med god kännedom om företagets behov, bidrar vi till att SCA kan göra ett effektivt underhållsarbete och minska kostsamma produktionsbortfall, säger Helena Henriksson, vd för Bergnäset.

 

Ställningsbyggnation utförs på anläggningarna då SCA utför löpande underhållsarbete eller genomför stora underhållstopp.

 

Bergnäset är en av de ledande ställningsbyggarna i norra och mellersta Sverige, som arbetar med alla typer av ställningsprojekt i enstaka uppdrag eller fleråriga ramavtal. Bolaget sysselsätter cirka 350 personer och har en omsättning på cirka 450 MSEK. Bergnäset är ett dotterbolag till NCC, och medlem i Byggföretagen och har STIB-Auktorisation.

Slash

Relaterade inlägg

26
jun

Bergnäset får ny ägare

Bergnäset får ny ägare!
22
mar

Byggnadsarbetaren sköna ställningar

Bildextra i Byggnadsarbetaren